Anette van Stekelenburg

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anette van Stekelenburg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Anette van Stekelenburg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Goeie herinneringen.

  Goeie herinneringen. Zuster Viginia, streng maar rechtvaardig met ritselende rozenkrans door de gangen.Zuster Paul achter in klas voor de orde en de jonge kapelaan probeerde iets over te brengen aan de jonge meiden,die bijna allemaal verliefd naar hem zaten te kijken. Zuster Inviolata voor het betere handwerken.Juffrouw Verhagen die toneelstukken zat voor te lezen tijdens Nederlands en mij de schouwburg in heeft getrokken,nog altijd heel dankbaar daarvoor.Vriendinnen; Patricia Heirman, Carla, Liesbeth Mulder, veel keren klassenvertegenwoordigster geweest, de bakkertjes aan de overkant, fokke in de Papestraat. Dierbare tijd.

  2012, Anette van Stekelenburg

  Begon in de eerste klas bij juf.

  Begon in de eerste klas bij juf. Vos, dan juf. Duurkoop,juf. de Winter,heer van der Linden, juf. Kral en de laatste klas weer bij van der Linden. Vriendin en klasgenoot was Margriet de Hooge, Vele jaren zaten bij in de klas ook Joke van der Kleij, Leo v. d. Velde, Nelleke van Dongen en Evelien Hoppenbrouwer. Een heerlijk tijd en een goede en moderne school.

  2004, Anette van Stekelenburg
  ?