Anette Noordeloos

Kent 0 personen

NA , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anette Noordeloos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anette Noordeloos heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Super tijd gehad.

  Super tijd gehad. Het eerste jaar in 3B met Merie Bakker als mentor. Jan Coster altijd gezellig, ome Joop nooit een probleem, Bunnik voor wiskunde, Winnubst voor Frans, Marco Baars de laatste 2 jaar voor Geschiedenis gezellig naar Boed****** Berlijn, indrukwekkend de dode herdenking in Amsterdam met z'n zevenen in zijn Lada!!! Lachen gieren brullen. Eigenlijk te veel om op te noemen. Ging veel om met Minouche, Monique, Nelleke, Sebastiaan. Top tijd gehad.

  Oosterlicht College PC SGM V, 1984

  Naar het schippertje apfelkorn drinken, op de fiets naar Utrecht om te stappen.

  Naar het schippertje apfelkorn drinken, op de fiets naar Utrecht om te stappen. Het eindfeest, de feesten op Nyenrode te veel om op te noemen maar ook natuurlijk de lessen van Zr. Cecilia en niet te vergeten de liefste Zr. Margareth. Enorm veel lol gehad met 27 meiden!! Het was een Top jaar. Heb nog steeds veel contact met Sabien en Ghislaine. Ook Sascha heb ik nog wel eens gezien. Jammer dat de groep zo uit elkaar is gevallen.

  De Cloese, 1990

  Wat grappig kom per ongeluk op deze site en zie ineens, tussen de weinig namen, al 4 oud klasgenootjes waarvan ik er met 3 heel intensief ben omgegaan.

  Wat grappig kom per ongeluk op deze site en zie ineens, tussen de weinig namen, al 4 oud klasgenootjes waarvan ik er met 3 heel intensief ben omgegaan. Ik herinner mij inderdaad ook nog de weeksluitingen (Kinderen voor Kinderen was favoriet) en natuurlijk ook het tafeltennissen maar ook de schaaklessen en het examen (hoezo nurt :-) )Mijn probleem was dat ik nooit naar school wilde als ik er eenmaal was was het super maar de klas binnen was een groot huil drama. Minouche en ik hebben dan ook een keer met z'n tweetjes op de gang gestaan (kleuterklas volgens mij) en ik moest een lachend gezicht tekenen op het bord en zij een huilend gezicht (omdat ze altijd aan het lachen was). Er grappig als je er aan terug denkt.

  Prinses Margrietschool, 1977

  ?