andy Ouwens

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van andy Ouwens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  andy Ouwens heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Super tijd gehad en het wordt zeer zeker tijd dat we eens een reunie gaan organiseren.

  Super tijd gehad en het wordt zeer zeker tijd dat we eens een reunie gaan organiseren. Ellen bedankt voor de tip van deze site

  2004, andy Ouwens

  Leuke tijd maar ook een droevige herinnering, ik kan me nog zo voor de geest halen dat we in de derde klas te horen kregen dat het broertje van Kees Oomen een ongeluk had gehad en daarbij was overleden.

  Leuke tijd maar ook een droevige herinnering, ik kan me nog zo voor de geest halen dat we in de derde klas te horen kregen dat het broertje van Kees Oomen een ongeluk had gehad en daarbij was overleden. Is me altijd bijgebleven. En natuurlijk Meester van den Burg in de vierde met op vrijdagmiddag het verhaal van de smid de mulder en de mandemaker, prachtig verhaal met machtig mooie tekeningen.

  2004, andy Ouwens

  Het was een prima tijd en eigenlijk veel te kort door een verhuizing naar twente.

  Het was een prima tijd en eigenlijk veel te kort door een verhuizing naar twente. Mooiste herinnering was mijn schoolliefde " Elly Faes" Ik was dus op zoek naar haar, en zie... we hebben alweer contact gehad en het was weer al vanouds zeer gezellig. Dus bedankt voor wie dit mogelijk heeft gemaakt. Het wordt overigens tijd voor een reunie van mavo 2b

  2004, andy Ouwens
  ?