Andy Komen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Andy Komen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Andy Komen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  klimsop, surinaamse leraar krul, snelwandelaar en later ook schoolhoofd.

  klimsop, surinaamse leraar krul, snelwandelaar en later ook schoolhoofd. Zat in de klas met o.a. Trudy de Jong, en Karin van de Wacht en vele anderen. Volgde niet echt het Jena plan systeem, maar ik geloof dat we vanaf klas 5 toch ook in een stamgroep zaten. Met velen gingen we hierna na de MAVO in de Makasserstraat. Directeur was ook een tijdje Weerheim, toen nam Krul het over.

  De Brug, 1965

  Leraren: Schrier (elke maand een klasse avond) (natuurkunde/scheikunde) van Leeuwen (nederlands) Schuilenburg (Duits) Yf (wiskunde) Slingerland(t) (Maatschappij leer) van de Horst (boekhouden/aardrijkskunde) Boogaard (geschiedenis) Leukste din

  Leraren: Schrier (elke maand een klasse avond) (natuurkunde/scheikunde) van Leeuwen (nederlands) Schuilenburg (Duits) Yf (wiskunde) Slingerland(t) (Maatschappij leer) van de Horst (boekhouden/aardrijkskunde) Boogaard (geschiedenis) Leukste dingen, o.a. vrijheid en vrede thema (o.a. weekend) onder leiding van Slingerland Friet eten bij Roel, en ijs/milkshakes natuurlijk.

  Makassarmavo, 1972

  ?