Andries U. Hoekema

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Andries U. Hoekema en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Andries U. Hoekema heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Bijna alles aan deze school is een goede herinnering, zelfs dat ik van het voorbereidend jaar tot en met het tweede jaar een piespaal was voor een deel van de 'helden' klasgenoten.

  Bijna alles aan deze school is een goede herinnering, zelfs dat ik van het voorbereidend jaar tot en met het tweede jaar een piespaal was voor een deel van de 'helden' klasgenoten. De goeden niet te na gesproken waaronder HArmen van der Ende (M..) en Pieter Oosterhof, zoon van een internationaal agrarier. Ook veel plezier bleefd met Pieter de Waard (live EHBO) en Hans Hoek. Wel appart om in 1993 de lerarenkamer binnen te stappen waar mensen als Mimmi, Jan Udo, Jo van Rees je als collega verwelkomen. Ook in mijn carriere op zee veel WBS'ers tegen gekomen en het schept automatisch een band die (gelukkig) bijna niet te breken is.

  Hogere Zeevaartschool Wille..., 1979

  Jappie van der Wal was hier mijn grootste kammeraad.

  Jappie van der Wal was hier mijn grootste kammeraad. Daarnaast ging ik ook wel om met Niek Bosma. Alette Kerkhof heeft een behoorlijke indruk achter gelaten. Een 'vriendin' van haar was ook erg aantrekkelijk, maar haar naam ben ik kwijt.

  Bogerman, 1978

  Ik ging veel om met Lolke Folkertsma uit Sleat, verder met Gerrit en Meine Lam, Henk van der Veer en Eddie .

  Ik ging veel om met Lolke Folkertsma uit Sleat, verder met Gerrit en Meine Lam, Henk van der Veer en Eddie ... uit Ealahuzen, Jan de Groot uit Sleat, ... De dames die een indruk hebben achter gelaten zijn Zwanet, Anneke Aukema, ...

  chr. mavo/ulo, 1974

  ?