Ontdek PLUS

andrea holtus

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van andrea holtus en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  andrea holtus heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ben in de 6e klas op deze school gekomen herinner me Berty Jansen met z'n krullen Rudy Sterling ,nancy coppen, lidie brouwer.

  Ik ben in de 6e klas op deze school gekomen herinner me Berty Jansen met z'n krullen Rudy Sterling ,nancy coppen, lidie brouwer......En natuurlijk mr. Stockman heb hem pas nog gesproken hij is in de 90jr.

  Jeroenschool, 1973

  Ik heb een leuke tijd gehad op deze school,favoriete leerkrachten waren van Kampen ,du prie(wiskunde) en van de heyden verder trok ik veel op met Carla Ruthgers,Irene Harleman ,Els Wieriks.

  Ik heb een leuke tijd gehad op deze school,favoriete leerkrachten waren van Kampen ,du prie(wiskunde) en van de heyden verder trok ik veel op met Carla Ruthgers,Irene Harleman ,Els Wieriks.......

  Katholieke Mavo Apeldoorn, 1972

  Ook ik ben vanaf de Willybrordschool in de 4e klas bij mr.

  Ook ik ben vanaf de Willybrordschool in de 4e klas bij mr. Booms gekomen een leuke meester ,en juf Gemma. Mijn vriendinnetjes, Monique Frohn,Monique van Dijen Mirjam Samwel ......Moest helaas in de 6e klas afhaken en ben toen naar de Jeroenschool gegaan.

  Anne Frank, 1966