andrea hameetman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van andrea hameetman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  andrea hameetman heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik heb een leuke tijd gehad op deze school.

  Ik heb een leuke tijd gehad op deze school. Leraren die ik nog ken zijn meester zuurland en meester peper juffrouw valk en de directrice dollekamp. Mijn beste vriendin was danielle van de have. Ik heb daar de inas opleiding gedaan. Namen uit die klas zijn Wilco v/d velden Jolanda glerum Frieda rath anita ootjes Carla molenkamp Riena roomer Joke Schoonderwoerd Hetty rosa Cora Langenveld Jaqueline v/d draak Jantina drevers Wilma van gelderen Hannie keizer Lennie v/d valk Lydia vrolijks Jose vos.

  2004, andrea hameetman

  Ik ken juffrouw pijl nog en de hr van veelen die toen wegging en de hr langstraat nam het toen over.

  Ik ken juffrouw pijl nog en de hr van veelen die toen wegging en de hr langstraat nam het toen over. waar ik mee omging was erica ras wilma en janette wigman en astrid pothuizen en annelies en helma de jongens uit onze klas waren guus pegels en thijs wolters en peter en fons mijn zus heet mary die heeft ook daar op school gezeten net zoals mijn nichtjes rita en gretha de haan en mijn neven jaap en hans de haan

  2004, andrea hameetman
  ?