Andrea Doup

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Andrea Doup en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Andrea Doup heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  zie andere sites Overvoorde.

  zie andere sites Overvoorde

  Thomas More College, 1980

  Hee, Overvoorde 2x erop.

  Hee, Overvoorde 2x erop... nu ik de rest lees (Johan Stuut, Rebecca de Val, Hedwig Lorx en Mieke de Geus) komen er meer herinneringen boven. Leuk !! Johan, je bent samen met Herman Heuvink nog meegeweest naar de 1e ;-) bruiloft van m´n zus Hedy in 1982. Moet ik nog ergens een foto van hebben. En de ontelbare strafwerkjes die we kregen (met Marion Zilverentant, Petra van der Kaaij). De vele strandbezoeken samen met Petra Oosterveen, Jan Toornvliet, Paul ten Dijke, Gert Toet, Anita van Nierop. Leuke lessen met Silvia Saarloos en drukke Michael of Miguel (??). Erg jammer dat ik in H31 ben blijven zitten en toen naar LMC in Rijswijk ben gegaan. Lijkt me leuk om elkaar weer te zien op een reünie !!

  Chr. Scholengemeenschap Ove..., 1980

  De lessen van Dick van Buuren.

  De lessen van Dick van Buuren. Daar werden Linda van der Niet (nu Tetteroo) en ik nl. altijd uit elkaar gehaald :-( terwijl echt heus wel zaten op te letten tijdens het kletsen hoor ;-) En juffrouw Roland. Waar is de rest van de klas gebeleven ? Zoals Gabriella Morettie, Natasha Paalvast, Wendy Jongmans, Charel Lalai, Guus ?? Dennis Verrips, enz.

  Nutsschool Morgenstond (lat..., 1977

  ?