Bekijk het volledige profiel van André Vroegindeweij en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

André Vroegindeweij heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

We zaten als de groene kikker ...

We zaten als de groene kikker naast de openbare pisbak. Althans zo werden we als naast elkaar gelegen rivalerende scholen genoemd. Met mijn fietsje vanaf de Westdijk (mijn ouders hadden een winkel) naar school, dat kon toen nog. Een keer de knuffel van Lieven Kattestaart meer naar huis genomen. Dat heb ik geweten want Lieven kon die nacht niet slapen.

2005, André Vroegindeweij

Marco Mollé, Marc Koutsorov (o...

Marco Mollé, Marc Koutsorov (of zoiets) en Charles van der Walle zijn de 3 namen die mij nog bijstaan. Mollé zette een keer de garage van zijn vader in vuur en vlam met daarin helaas een mooie oldtimer. Charles was eigenlijk mijn maat. Had veel respect voor Eligh, leraar Nederlands. Een beetje verknipt (las op 8-jarige leeftijd Camera Obscura, vertelde hij) maar wist een saai vak boeiend te maken. We hadden ook een kei van een Wiskunde leraar (naam vergeten)

2005, André Vroegindeweij

Ik kan mij enkele namen herinn...

Ik kan mij enkele namen herinneren; Marc Jon Ming, Janine Schop, Dany Lasschuit en Jan Louis Burggraaf (trok leeuw aan zijn manen tijdens schoolreisje Blijdorp) Ik heb vernomen dat hij in de advocatuur is terechtgekomen terwijl hij eigenlijk dominee wilde worden. Het was een klas met een vrij gemêleerd gezelschap. Qua leeftijd verschillend van 18 tot 50. De vetste onvoldoende gekregen bij Nederlands na mijn spreekbeurt ''de vrouw bestaat niet'' van Maarten 't Hart in speciale bloedzuigende uitvoering voor mijn zeer geliefde feministisch ingestelde juf (naam vergeten)

2005, André Vroegindeweij
?