Ontdek PLUS

André Volkers

Kent 1 personen

Getrouwd
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van André Volkers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  André Volkers heeft 7 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op de dag van binnenkomst strookjes papier afknippen/ "de kieskast" /lieve knuffeljuf: juffrouw Meijer, had mijn gevlochten mapje afgemaakt en thuisgebracht, toen ik even uit de running was vanwege een operatie(tje)/afscheidsavond: een toneelstuk met papi

  Op de dag van binnenkomst strookjes papier afknippen/ "de kieskast" /lieve knuffeljuf: juffrouw Meijer, had mijn gevlochten mapje afgemaakt en thuisgebracht, toen ik even uit de running was vanwege een operatie(tje)/afscheidsavond: een toneelstuk met papier-mache elfjes, kabouters, een meisje (Marijke van Delden(thans Klok) en een jongetje ("Yours truly")die verdwaald waren in een bos. Toen ik op een moment de verkeerde tekst zei, riep een van die rot-kabouters: "He joh, dat je moet je nog niet zeggen!" Zaal met ouders plat, ondergetekende (letterlijk)in de gordijnen. Tóch t/m 1996 een heel intensieve en boeiende (amateur)toneelcarriere gehad.

  kleuterschool de Klimroos, 1955

  Tweejarige dagopleiding Engels MO-A.

  Tweejarige dagopleiding Engels MO-A. 's Maandags en woensdags aan de gracht, 's zaterdags in het Provisorium bij de VU.Weinig inspirerende maar wel oerdegelijke opleiding. Daarna Engels MO-B,'s woensdags aan de gracht. Vooral de Literatuur-sessies met Barfoot hebben nieuwe werelden voor mij opengelegd. Vanaf 1971 tot 2011 docent Engels op het Cartesius Lyceum te Amsterdam. Daarna met keuzepensioen.

  Vrije Leergangen-VU, Lerare..., 1968

  Hmmmm.

  Hmmmm....Piccolo Theater Noord. In mijn geval van 1966 t/m 1996 tot in alle uithoeken van Nederland met deze club op toneel gestaan. En ze zijn nog steeds actief onder leiding van de inmiddels gepensioneerde Frans Roth. Wat "carriere" betreft: vanaf 1971 tot 2011 docent Engels op het Cartesius Lyceum in Amsterdam. Eerst in de Piet Mondriaanstraat, vanaf 1999 tm 2006 aan het Frederik Hendrikplantsoen. Van 2006 t/m 2011 in de Elisabeth Wolffstraat.

  Leeghwaterlyceum, 1963