André Visser

Kent 0 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van André Visser en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  André Visser heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Eind 1968 vanuit Oudkarspel naar Heerhugowaard gekomen.

  Eind 1968 vanuit Oudkarspel naar Heerhugowaard gekomen. Eerst een aantal maanden in een kamer van een café les gekregen. Daarna in het nieuwe schoolgebouw aan de Taxuslaan gezeten. Ik had nogal moeite om me aan te passen na de grote ommekeer van verhuizing en andere spanningen in mijn leven. Gelukkig had ik een paar vrienden. Een daarvan was Ger Groeneveld, die ook mijn buurjongen was. Helaas ging hij in 1970 verhuizen naar Drenthe. Ik voelde me wel thuis op deze school, en vond het een leuke sfeer. Door mijn thuis-situatie raakte ik steeds in een isolement, en werd stiller en verlegen. Gelukkig is dat, door een latere ervaring helemaal goed gekomen. Maar dat kan gelezen worden bij de andere scholen.

  Taxusschool, 1968

  Leuke herinneringen aan deze school.

  Leuke herinneringen aan deze school. Jammer,dat er een einde aan kwam toen ik in 1968 naar de vakantiekolonie Zwartendijk moest. Ik raakte daardoor de weg en alles wat leven was kwijt.... Een 10-jarige hummel die aan zijn lot werd overgelaten. Die ellende werd nog groter toen we eind 1968 gingen verhuizen. Ik isoleerde en werd stil en verlegen. Tot aan dat ik ver in de 20 was. Helaas.....

  Openbare Lagere School, 1963

  Heb 3 Jaar op deze MAVO gezeten.

  Heb 3 Jaar op deze MAVO gezeten. Ik was erg stil en verlegen, door mijn thuis-situatie. Door die blokkade zat ik niet goed in mijn vel, en kon ik me niet goed concentreren op school. Ik bleef in de 3de klas zitten, en wilde niet langer meer de spanningen meemaken. Daardoor maar aan het werk gegaan. Dat 8 jaar bij dezelfde baas volgehouden. Mijn leven veranderde doordat ik vaarwel had gezegd tegen dat werk en familie, en in Australië een enorme ommekeer meemaakte. Die verandering heeft mij gevormd en echt leven gegeven. Na Australië pakte in het leven anders op. Tot nu toe.

  Openbare Mavo / Mulo, 1971

  ?