Bekijk het volledige profiel van André Verweij en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

André Verweij heeft 3 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Scholierencursus op zatermidda...

Scholierencursus op zatermiddag. Les van "de oude" meneer en mevrouw De Rijk, later ook Marcel en Radna. "Vrij dansen" op zaterdagavond, dan stond meneer De Rij op een stoeltje bij de ingang te kijken of je wel naar binnen mocht! Ik heb daar mijn echtgenote ontmoet, dus alleen maar leuke herinneringen.

2007, André Verweij

In de eerste klas bij Juffrouw...

In de eerste klas bij Juffrouw Visser, tweede klas (en ook de derde geloof ik) bij meester Van Erp (die twee zijn later getrouwd!), 4e klas van meester Van Engelen (die kwam ik later op de Lebuines-Mulo weer tegen!), vijfde klas meester van Scayk (die rookte Willem II signorita sigaren) en de 6e klas natuurlijk bij Het Hoofd Der School Meester Vis. Alleen maar jongens in de klassen, want de meisjes zaten boven op de St.Anna-school. Goede oude tijd, ondanks (of dankzij) dat het streng was: vrijdag verplicht biechten (ook nog godsdienstles van o.a. Kapelaan De Vries). In ieder geval niet dat softe gezeur van tegenwoordig (Ja, ik weet het: dan ben je een ouwe lul) want als ik thuis kwam en vertelde dat ik weer eens aan mijn oren getrokken was of 'n draai om m'n oren had gehad kreeg ik er van thuis nog 'n paar bij cadeau.

2005, André Verweij

Ik kwam na de MULO in de 4e kl...

Ik kwam na de MULO in de 4e klas. De directeur was meneer van Maarschalkerweert (?) en ik herinner mij ook goed meneer Adelaar, de vader van Christel Adelaar die Mamaloe in Pipo de Clown speelde. Toen mocht je nog roken in de klas tijden de pauze! Jan Uitdehaaghen en ik rookten toen pijp, kan je nagaan dat de hele klas blauw stond. Verder kan ik mij merkwaardig weinig herinneren: toch voornamelijk hard gewerkt om het eindexamen te halen en dat is gelukt!

2005, André Verweij
?