Ontdek PLUS

André van Straten

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van André van Straten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  André van Straten heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  1 januari 1974 begonnen, drie weken Elspeet (stapelen naar rechts) daarna drie maanden cursus in de Pniëlkerk in Amsterdam, en daarna geplaatst op Schiphol.

  1 januari 1974 begonnen, drie weken Elspeet (stapelen naar rechts) daarna drie maanden cursus in de Pniëlkerk in Amsterdam, en daarna geplaatst op Schiphol. Drie jaar op Schiphol gewerkt in loodsen, stationsgebouw, en op het platform. Daarna "opgegaan" voor deurwaarder, en nu bijna 28 jaar actief als belastingdeurwaarder in Amsterdam.

  Douane Opleidingsinstituut, 1974

  heb op mijn eerste schooldag juffrouw de Bruin helemaal onder gekotst.

  heb op mijn eerste schooldag juffrouw de Bruin helemaal onder gekotst

  Kleuterschool 't Waterhoentje, 1956

  (Vandaag 11-12-03 gezellig hapje gegeten met Jos, wie volgt???) Veel gelachen, en uitgehaald met Smolly, leuk dat Rita(laat is wat van je horen) zich ook geregistreerd heeft, jammer dat je zo weinig (niks) over jezelf zegt, ik ben wel benieuwd hoe het met

  (Vandaag 11-12-03 gezellig hapje gegeten met Jos, wie volgt???) Veel gelachen, en uitgehaald met Smolly, leuk dat Rita(laat is wat van je horen) zich ook geregistreerd heeft, jammer dat je zo weinig (niks) over jezelf zegt, ik ben wel benieuwd hoe het met je gaat.

  Calvijnschool, 1965