andre vanbaarle

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van andre vanbaarle en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  andre vanbaarle heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  het tafeltennistoernooi, voetbaltoernooi, lunteren, knikkeren op het plein, eerste en misschien ook tweede jaar zelfs op zaterdagochtend naar school, franse les in de 6e bij meester Kok, eindfeest, superlange glijbaan als het had gesneeuwd, schotsen lopen

  het tafeltennistoernooi, voetbaltoernooi, lunteren, knikkeren op het plein, eerste en misschien ook tweede jaar zelfs op zaterdagochtend naar school, franse les in de 6e bij meester Kok, eindfeest, superlange glijbaan als het had gesneeuwd, schotsen lopen tegenover de school als het had gevroren, in de zomer tussen de middag naar het zwembad, kikkervissen vangen met Raymond.

  Van Miereveltschool, 1963

  In 1969 ging ik naar de brugklas van Hugo Grotius in de Mijnbouwstraat.

  In 1969 ging ik naar de brugklas van Hugo Grotius in de Mijnbouwstraat. Die school was geloof ik over 3 of 4 locaties verdeeld. Mijnbouwstraat, Rotterdamseweg en Westvest kan ik me nog herinneren. Van de brugklas ging ik naar zo'n combiklas Havo/Atheneum op de Westvest en daar bleef ik Havo3 doen, H3a was dat. Daarna naar de Rotterdamseweg. Ik herinner me Harold Hiemstra, Jan Smits..

  Grotius Gymnasium, 1969

  ?