andre van derweide

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van andre van derweide en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  andre van derweide heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  gewoon een leuke tijd,vooral toen er met onweer een raam brak en die bij teus dorrestijn op zijn hoofd terecht kwam gelukkig geen letsel,bij weggemans de hoek ingeschopt vanwege een te grote mond.

  gewoon een leuke tijd,vooral toen er met onweer een raam brak en die bij teus dorrestijn op zijn hoofd terecht kwam gelukkig geen letsel,bij weggemans de hoek ingeschopt vanwege een te grote mond. veel uitgehaald en natuurlijk was iedereen smoorverliefd op paulien zeeman,en kirsten heij,en lisette green.zou willen dat ik het over mocht doen.groeten aan iedereen.ik hoop dat het jullie allemaal goed gaat.

  2003, andre van derweide

  berry veldhuis,was een wereldvent die je door het examenjaar heensleepte.

  berry veldhuis,was een wereldvent die je door het examenjaar heensleepte. heb hier alleen het examenjaar doorgebracht was een leuke tijd met ongelooflijke eikels in de klas!! gelukkig zaten er ook een hoop leuke jongens en meiden in de klas,waaronder andy de leeuw en petra van spellen.

  2003, andre van derweide

  dit was een leuke tijd met veel bekenden uit de buurt,oa harry prop proppekop,guanita, harm jan,johan habes gerlof schonewille,mark,kirsten.

  dit was een leuke tijd met veel bekenden uit de buurt,oa harry prop proppekop,guanita, harm jan,johan habes gerlof schonewille,mark,kirsten.en nog vele anderen.

  2003, andre van derweide
  ?