Bekijk het volledige profiel van andre stuijf en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 21

andre stuijf heeft 21 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

ik heb op deze school in de kl...

ik heb op deze school in de kleuterklas gezeten 1955-1956,o.a met Jan Fleijsman,wij zijn nu nog steeds vrienden. Ik heb een klassenfoto geplaatst.

2006, andre stuijf

Ik zat in de 1e en 2e klas bij...

Ik zat in de 1e en 2e klas bij juffrouw de Zwart, in de 3e bij meester van Ormondt, in de 4e klas zat ik bij meester Rozenstraten hij was de hoofd onderwijzer, in de 5e klas had ik meester Muller, hij kon altijd mooie verhalen vertellen oa over Ben Hur, in de 6e klas zat ik bij meester van der Heijden,hij is later de hoofdmeester geworden. tegenwoordig heb ik via email weer contact met Truus Jonkman en Loes Sibeijn, wij hebben een zoon en twee kleindochters, ik ben teammanager bij Ajax ik heb klassenfoto,s op internet gezet en wie wil reageren krijgt bericht terug,we hebben in October 2006 een reunie gehad met de klassen uit1963 en 1964 en het was heel gezellig en leuk om de oude klasgenoten weer eens terug te zien

2005, andre stuijf
?