Andre Steunenberg

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Andre Steunenberg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Andre Steunenberg heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Nog begonnen op de lonneker brug straat (in het eerste jaar).

  Nog begonnen op de lonneker brug straat (in het eerste jaar). Ook met de brommer en fiets naar andere lokaties. In het tweede jaar het nieuwe gebouw (oude ziekenhuis). Leuke tijd, alleen met allemaal het contact verloren (walter o., han b., ...)

  HEAO De Maere, 1982

  Het schoolreisje naar Luxemburg in de zesde klas.

  Het schoolreisje naar Luxemburg in de zesde klas. Later toen ik zelf een rijbewijs had, ben ik ook nog eens mee geweest als chaufeur / begeleider. Ik heb les gehad van mevrouw Vreeman (1e en 2e klas) , mevrouw van Willigen (3e klas) en meester Bruinsel (4,5,6e klas). Klasgenoten toen waren ; henk holterman, gerry lodeweges, evelijn veenhuizen (later verhuisd naar zuidwolde en nooit meer wat van gehoord), gerard meijer, gert nijkamp. Spelen op het schoolplein ("heggegooien") terwijl in het laatste jaar ook het voetbalveld achter de school kwam. Toen het voetbalveld kwam ging het beter met de resultaten van het schoolvoetbal. Daarvoor verloren we altijd met grote cijfers van stokkum en elsen.

  Brookschole, 1970

  ?