Ontdek PLUS

Andre Steijns

Kent 5 personen

Weduwnaar , 2 kinderen
Woont in Kamperland

  Bekijk het volledige profiel van Andre Steijns en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Andre Steijns heeft 4 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Les gehad van oa dhr vd Riet, juffrouw Reno en hoofd van de school dhr vd Sluis.

  Les gehad van oa dhr vd Riet, juffrouw Reno en hoofd van de school dhr vd Sluis. Had je als jongen te lang haar op deze school, dan werd je naar de kapper gestuurd. Dat is mij een paar keer overkomen. In de hoogste klassen een paar keer op schoolkamp geweest in Hellendoorn.

  Den Oev er, 1963

  Leuke tijd.

  Leuke tijd. Eerste brommer (Kreidler). Een mislukte proef bij scheikunde kostte Peter Schoonderwoerd een broek. In de derde klas naar Parijs (zie ook bij het profiel van Elbert Kruithof). Klasgenoten Peter Schoonderwoerd, Abjo Kooij, Jolanda de Haan, Hans Bijkerk. Bij het afschiedsfeest (Kolderdag) gekampeerd op het terrein van de school met een hele groep.

  MAVO De Morgenster, 1970

  Slechts 2 jaar op deze school gezeten.

  Slechts 2 jaar op deze school gezeten. In de klas bij oa Jos Moerland, Joost Penning, Herman Hamer, Henk Stolk, Peter Vader, Renske den Hoed en Jeanette ??. Een klasgenoot had een Mercedes en in de tussenuren kon hier een hele klas in, zelfs mensen in de kofferbak, gingen we biljarten. De meisjes waren weg van de muziek van Julen Cler, de jongens luisterden naar Genesis, Camel, Pink Floyd en Alquin.

  Develsteincollege Christeli..., 1974