Andre Noot

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Andre Noot en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Andre Noot heeft 12 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  wij mochten 1 dag in de week naar deze school om praktijk op te doen tijdens de Vakschoolopleiding Aanleg en Onderhoud vanuit de school op de Daalseweg in Utrecht.

  wij mochten 1 dag in de week naar deze school om praktijk op te doen tijdens de Vakschoolopleiding Aanleg en Onderhoud vanuit de school op de Daalseweg in Utrecht.

  Gegor Mendelschool, 1976

  Kruisspinnen vangen met web en al door een tot een cirkel gebogen heggetakje te ontbladeren.

  Kruisspinnen vangen met web en al door een tot een cirkel gebogen heggetakje te ontbladeren. en dan de meisjes de stuipen op het lijf jagen. behalve ADA ?? die was nergens bang voor. Heb verder geen foto's- wie wel?- maar na het lezen van wat teksten komt er weer wat naatr boven. vond het geen fijne school en ben tot de derde klas daar gewesst.

  Mr. G.A.E.B Meyerschool; Mo..., 1963

  Leuke mede leerlingen o.

  Leuke mede leerlingen o.a. Karel Karsenbarg, Jan van Ommen, Sjannie Pisa, Carla Wijkmans, Martin Hoek, Kees Bloemendaal, Simon Gram, Puk ( Irma) Koens, Frits ??.Ook minder leuke maar die kan ik me niet herinneren, wel leraren Hr. Tromp (dir.)streng maar rechtvaardig, Hr. Luyendijk (ond.dir) toffe peer, hr. Nelissen( jullie moeten niet denken dat ik me laat vern**ken)en omdat ik het altijd over vrienden heb ben ik nog GEEN fli**er (hannes met zijn papegaai los in de klas), Bloemsierkunst leraar leuke vent Meijerink , handenarbeid huisje maken van hout en bisonkit en dan de bunsenbrander erop voor het antiek effekt.(er zijn heel wat huisjes afgebrand). Hr. Markenhof Engels ( er is er maar één leuk, en dat ben ik, der uit Kees Bloemendaal( som butter whit a knife). reageren mag ammoniet/*******

  Lagere Tuinbouwschool, 1971

  ?