Bekijk het volledige profiel van André Nieuwenhout en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

André Nieuwenhout heeft 0 klassenfoto's en kent 36 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Zie: Marinus A Potter....

Zie: Marinus A Potter.

2006, André Nieuwenhout

Goede tijd gehad. Vooral Van Z...

Goede tijd gehad. Vooral Van Zimmeren, Grootscholten en niet te vergeten de 'juf' Van Velthuisen hebben op mij een aardige indruk gemaakt.

2005, André Nieuwenhout

Eerste wat in me opkomt is het...

Eerste wat in me opkomt is het negatieve advies van de directeur om het 'HTS-pakket' te gaan volgen. Na een telefoontje ben ik het dus wel gaan doen. Gelukkig kan ik in mijn vuistje lachen maar ik had bij mijn eindexamen geen punt minder moeten halen. Vooral het vak natuurkunde was mijn beste vak...NOT! Dit lag overigens niet aan Kodde. Heel erg bij mij is blijven hangen de dame (naam weet ik niet meer) die Engels gaf in de laatste jaren (of jaar). We moesten ineens echte boeken lezen! prima docent overigens. Verder was Broodbakker mijn held. Inhoudelijk zeer sterk, fantastische (praktijk) verhalen. Na diploma met Tom Jansen en Jan Willem Veldhuis naar Haagse Hogeschool gegaan. Met hun en David den Boer heb ik nog steeds contact.

2005, André Nieuwenhout
?