Bekijk het volledige profiel van Andre Meijer en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Andre Meijer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

Ik weet me weinig te herinnere...

Ik weet me weinig te herinneren behalve dat de school verdeeld was in een openbare school en een katholieke school. Toen de Paulusschool geopend werd werd daar het katholieke onderwijs gegeven, en werd de Bosboom geheel openbaar. Ik heb een gedeelte van de tweede klas ( Bij Juf v/d Sluis ) en de derde klas op de Bosboom Toussaintschool gezeten, toen ging ik naar de nieuw gebouwde Tooropschool.

2004, Andre Meijer

Ik heb weinig herinneringen aa...

Ik heb weinig herinneringen aan deze school alleen dat ik er met mijn vrienden Henk Mourits en Henkie Lubbelinkhof in de klas zat. En natuurlijk Juf Wensink. In 1966 verhuisden we naar Alkmaar. Ik woonde op de Feijenoordkade boven het kantoor van Bult. Met de buurtspeeltuin naar ïk meen"Loenen" is me ook altijd bijgebleven. En lekker klooien op de reparatiewerf van Bult was ook altijd geinig. Vooral als ze met de spijkerpistool achter je aangingen..

2004, Andre Meijer

De verhalen van Lourens over d...

De verhalen van Lourens over de Esso en de IJsselcentrale, en de modeshow en verdere vakantie verhalen van Henk! En vooral niet te vergeten de goed verzorgde Lunches!! In de klas hadden we altijd te maken met de "gezonde" competitie tussen Nico en Frank.

2004, Andre Meijer
?