Andre Lugtenburg

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Andre Lugtenburg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Andre Lugtenburg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat hier echt om wat te leren en verder heb ik me nooit thuis kunnen voelen op deze school.

  Ik zat hier echt om wat te leren en verder heb ik me nooit thuis kunnen voelen op deze school. Toch wel leuke herinneringen, Wintersport, Electronica lessen waren zelden saai. Praktikum was wel favoriet. Ik ben goed terecht gekomen, mag niet klagen. Jullie zijn kort van stof, schrijf eens wat!

  Gijsbrecht van Aemstel MTS ..., 1985

  Leuke herinneringen aan deze school, vooral bij Dhr.

  Leuke herinneringen aan deze school, vooral bij Dhr. Zwagers. Deze man kan niet meer stuk bij mij, waren alle leraren maar zoals hij. Ik vond het er zo fijn dat ik de 6e klas nog een keertje over mocht doen. Helaas voor mij niet bij Dirk. Het zou leuk zijn om van bekende te horen hoe het nu met ze gaat.

  Burgemeester Amersfoordtschool, 1976

  Wat zal ik zeggen, het was niet mijn favoriete tijd.

  Wat zal ik zeggen, het was niet mijn favoriete tijd. Handenarbeid, bouwwerk van de Deltawerken staat me nog erg bij. Eindexamenfeest. Eerste kennismaking met computers. Het rare noodgebouwtje. Franse les, bah! Wel jammer dat ik het toen niet zo leuk vond. Optreden van Spargo! (of zoiets) Toch wel geinig die herinneringen, hoe is het met oud klasgenoten? Laat gerust wat van je horen.

  Haarlemmermeer Lyceum, 1980

  ?