Andre IJspelder

Kent 0 personen

NA , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Andre IJspelder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Andre IJspelder heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke school wel wat ouderwets.

  Leuke school wel wat ouderwets. Zat bij mensen in de klas als Kees haasnoot, Wim Kapteijn, Ronald Visser, Jose van Beek, Jolanda Goedhart, Ruud van Egmond. Ik weet nog dat het afscheid nemen van deze school mij zwaar viel. Gelukkig gingen de meeste van ons naar het "Christelijk". De verhalen van Van Dam zijn wat mij betreft nooit meer door iemand overtroffen. In de herfst stiekum oversteken om kastanjes te zoeken in het bos. Woon nu in Zeeland in een klein dorp. Werk bij een software bedrijf dat programma's schrijft voor installatiebedrijven. Ben daar verantwoordelijk voor de Support afdeling. Ik zie Kees Haasnoot nog wel regelmatig (eigenlijk veel te weinig). De rest volkomen uit het oog verloren.

  van Wassenaer Hoffmanschool, 1967

  Veel plezier gehad met figuren als Hans van Wijk, Kees Haasnoot, Marja de Zeeuw en natuurlijk mijn nooit vergeten eerste echte liefde Els Brombacher.

  Veel plezier gehad met figuren als Hans van Wijk, Kees Haasnoot, Marja de Zeeuw en natuurlijk mijn nooit vergeten eerste echte liefde Els Brombacher. Favoriete docent was toch wel dhr Riet (nederlands).

  Christelijke Scholengemeens..., 1972

  ?