Bekijk het volledige profiel van Andre Hoek en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 6

Andre Hoek heeft 6 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Leuke tijd doorgebracht lekker...

Leuke tijd doorgebracht lekker metaal verklooien bij meester de Bruin, praten over Voetbal met Meester de Waal uit Noordwijk die nooit kon winnen van die Katwijkers Hi Hi,en ja ook serieus les volgen bij Meester Dreef een man die prima les kon geven en waar je zeker wat van kon leren.leuk waren de praktijk lessen electro, vonken trekken en kortsluiting maken dat was lol. en soms zwaard vechten met electro pijpen als meester Siermans even weg was,ik nooit meer iets vernomen van Meester Siermans ik hoop dat het hem goed gaat.

2010, Andre Hoek

de jongens waar ik veel met op...

de jongens waar ik veel met optrok waren Leen van duyn, Cor van Beelen, Hans van der Plas,Peter en Bernhard, ik weet dat ik regelmatig de klas werd uitgestuurd door meneeer Engelsman dan moest tegeltjes of kapstokhaakjes tellen en liep dan te ijsberen door de gang. ook heb ik een keer mijn parkieten laten vliegen door het klas lokaal van de heer van Delft ik meen 5 of 6 klas.

2010, Andre Hoek
?