Ontdek PLUS

Andre Hidding

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Andre Hidding en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Andre Hidding heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heel kort erop school gezeten.

  Heel kort erop school gezeten. Heel anders dan ik gewent was. De kinderen werden normaal behandeld. Het gedrag was ook anders naar de leraren toe. Naar mijn mening niet terecht. Ik had het lef niet om de meesters zo te benaderen. Ik vond het fijn en ontspannen om daar te zijn. Er werd goed les gegeven.

  De Regenboog, 1983

  Wat een overgang van een dorp school naar een grote stad school.

  Wat een overgang van een dorp school naar een grote stad school. Goeie en hele slechte leraren daar meegemaakt. Bij de goeie leraren veel geleerd. De slechte hebben mij het leren onmogelijk gemaakt. Metaal arbeid was heel leuk , intressant en daar waren vak mensen ons aan het begeleiden. Niet met computers maar gewoon met hand en rekenen een produkt maken. Werelds, daar had je nog plezier van als het goed was gegaan. Andere kant jammer dat de computers pas kwamen toen we van school gingen. Het had het maken van de opdrachten een stuk makkelijker gemaakt.

  da vinci, 1983

  Ik kan me alleen de lerares van de eerste klas en de leraar van de zesde klas negatief herinneren.

  Ik kan me alleen de lerares van de eerste klas en de leraar van de zesde klas negatief herinneren. Ik heb een aantal keren met hen aan de stok gehad. Juf Jansen kan ik me heel goed herinneren. Ze was een goeie lerares. Ook al is mijn spelling nooit veel beter geworden. Dan had je nog een jufrouw en leraar maar daar weet ik de namen niet meer van , Blok en Brink dacht ik. Weinig herinneringen van hun.

  De Schakel, 1977