Bekijk het volledige profiel van André Groeneveld en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

André Groeneveld heeft 1 klassenfoto's en kent 17 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Met meester Brugman die aan zi...

Met meester Brugman die aan zijn lessenaar een sigaar rookte.... De zeer strenge en nare juf Tanhauser. Juf Frohmans die kinderen sloeg, de arrogante Frans Dumaine, de zeer beminnelijke juf Peters, bij wie ik op woensdag altijd de hond(Nora) mocht uitlaten. Juf de Wit, ook heel aardig.

2007, André Groeneveld

Op zaterdag nog naar school.....

Met schoorsteen van Velzen, kei van van Buren en bokser Kreets. Utien mocht dan niet zo geliefd zijn geweest, de grootste kwelling aller tijden was toch wel Brinkman. Wat die man deed had niets met onderwijs te maken. Met Kortekaas was het altijd wel gezellig. En pater Vos ging maar voorlezen om de boel wat rustig te houden. Er werd toen heel wat afgepaft in de klassen door diverse leerkrachten. Van Velzen spande de kroon. Na de les puilde de asbak uit van halve, natte sigarettenpeuken. Bij Utien was je heel gauw de pineut als je een fout maakte. Bij Borst haalde Paul Konings stiekum zure bommen bij de viskar die voor de school stond. Wie wilde gaf dubbeltje aan Paul Konings en hij ging dan zgn. naar de w.c. En kwam terug met een handvol kwart zure bommen.

2005, André Groeneveld

De romantiek zweefde tussen de...

De romantiek zweefde tussen de stacaravans in het bos. Er zijn heel wat paartjes ontstaan. Het was een geweldige tijd met werkweken in Olst en op Terschelling. En niet te vergeten Parijs en Londen tijdens de HAVO jaren.

2005, André Groeneveld
?