Bekijk het volledige profiel van Andre Faaij en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Andre Faaij heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Eerste twee jaar Scheikunde, l...

Eerste twee jaar Scheikunde, laatste twee jaar Vrije Studierichting Milieukunde. Thermodynamica van Schuif mooiste college. Beuken bij Bax. Energiespel bij milieukunde mooiste cursusonderdeel. Toffe momenten met Rene, Marc, Henk & Henk, etc; het afstudeerfeest (GADVERDAMME ALWEER EEN FEEST eind 91) bij BITON was een ongekend hoogtepunt! Milieukunde: Mooie vriendschappen met Diane (helaas is ze er niet meer), Karin, Fieke, Lars... Veel geleerd, vooral ook naast de studie.

2004, Andre Faaij

Fijne school, veel geleerd, ge...

Fijne school, veel geleerd, gezellig, warm bad, lekker klein; met 13 leerlingen in de 6e! Meester Becking (4e en 5e klas) geweldig; ademloos naar zijn zelfverzonnen verhalen luisteren. Meester van der Zweep een echte meester waar je ook echt een hoop leerde en niet alleen rekenen. Blauwgelegen van het lachen met neef Rene Faaij, Paul Woning, Paul de Frankrijker, etc. Weet iemand hoe het met Rinus Lorse is? Top: sneeuwballenoorlogen in de winter en de strooptochten door Schoonhoven en omstreken op woensdagmiddag. Heb het gevoel dat dit soort warme en goede scholen nauwelijks meer bestaan, maar misschien is dat overromantiseren.

2004, Andre Faaij

Jufvrouw Agnes, de zandbak en ...

Jufvrouw Agnes, de zandbak en grote houten blokken in de hal.

2004, Andre Faaij
?