André Dijst

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van André Dijst en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  André Dijst heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juffrouw Biersteker daar mochten we mee meerijden in haar lelijke eend spannend vond ik dat.

  Juffrouw Biersteker daar mochten we mee meerijden in haar lelijke eend spannend vond ik dat.Ik woonde in de buurt van de school en elke dag kwam agent Nieuwland kijken of we niet op het schoolplein aan het spelen waren na schooltijd.Dit mocht niet want het schoolhek was vaak stuk zonder dat er een dader was. Soms verstopte we ons in de bosjes en dan fietste hij door ,die man was erg streng.

  " Op de Bongerd", 1962

  Ik heb twee jaar op de mavo gezeten en ik vond dat lang genoeg , ik heb de eerste klas een keer overgedaan.

  Ik heb twee jaar op de mavo gezeten en ik vond dat lang genoeg , ik heb de eerste klas een keer overgedaan. De les van mevrouw Blaauw over biologie was altijd verrassend en de franse leraar Hund vond ik altijd wat komisch(dat was in die tijd van Les Poppies)en daar kregen we les via een koptelefoon. We kregen ook les in een noodlokaal in landsmeer met van die grote kachels in het lokaal en als je in de winter een elastiekje daar op gooide stonk het vreselijk.Na twee jaar op de Mavo vonden mijn ouders dat het beter zou zijn dat ik op een school was waar ik mij happy voelde.

  Burg. G.G. Post Mavo, 1970

  Bij ter burg kreeg je serveer les met schuimrubberen spullen,maar in de praktijk bv.

  Bij ter burg kreeg je serveer les met schuimrubberen spullen,maar in de praktijk bv.ananasschijven met slagroom.Dit laatste was erg vervelend vooral als je voor leerkrachten serveerde.

  J.W. Willemsenschool, 6e Te..., 1976

  ?