andré dejong

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van andré dejong en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  andré dejong heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  juf schut en een kralen ketting om je nek als je moest plassen super probeer dat nu eens bij de jeugd zal niet meer lukken ;)).

  juf schut en een kralen ketting om je nek als je moest plassen super probeer dat nu eens bij de jeugd zal niet meer lukken ;))

  theresa school, 1971

  een toffe school met veel parascholaire activiteiten en een leraar koolstra die je geheid met krijtstrepen onder zijn armen zag lopen.

  een toffe school met veel parascholaire activiteiten en een leraar koolstra die je geheid met krijtstrepen onder zijn armen zag lopen

  St Michaelcollege, 1979

  een toffe tijd gehad veel moeten studeren maar ook gave concerten georganiseerd met studentenvereniging BAKSTEEN waaronder de dijk die geweest is en super schoolfeesten met Fernando Beuk die altijd de zegeltjes van AH wilde voor zijn moeder super herriner

  een toffe tijd gehad veel moeten studeren maar ook gave concerten georganiseerd met studentenvereniging BAKSTEEN waaronder de dijk die geweest is en super schoolfeesten met Fernando Beuk die altijd de zegeltjes van AH wilde voor zijn moeder super herrinering ;))

  Bakhuis Roozeboom Instituut, 1984

  ?