Bekijk het volledige profiel van Andre Buis en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 2

Andre Buis heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Hele overgang van Maarssen naa...

Hele overgang van Maarssen naar Utrecht, snel gewend. Positieve iets degelijke school, maar een echte stadsschool, met veel mogelijkheden om het centrum in te gaan. Leuke tijd, op de brommer samen met Ed naar school, zijn brommer was sneller, ik durfde platter door de bocht. Namen van leraren zijn Hazelzet, aardrijkskunde was leuk maar ben zijn naam kwijt, evenals Duits van onze lieve Gayleraar met de krulletjes. Conrector was geloof ik Klein Essink, die was wel streng. Ik deelde mijn vakkenpakket met Jorita Pruin geloof ik. Ria de Kruik, Fabiola Vleemink, Govert Haaksman, en de hele club met mannen uit Maarssen, Ed,Gerard, Ton, Marion. Goede school, waar ik eigenlijk zonder veel te hoeven doen wel doorheen ben gerold.

2010, Andre Buis

In het begin wel wennen, vakke...

In het begin wel wennen, vakkenpakket puberen etc. Was wel een beetje teruggetrokken, maar toch ook wel lastig voor de leraren. Wiskunde, natuurkunde, en Engels van Dollekamp. Waarschijnlijk een goed leraar, maar helemaal geen orde in de klas. Verder veel goede herinneringen, maar ook wel eens gepest. Ik was niet zo verstandig om goed mijn best te doen DOM DOM. Er onstond een grote club met puberende jongens. Ik ging veel om met Rob Tromp, namen die ik me goed kan herinneren zijn Ton Norbart, Eddie Buis, Cor van Alphen, Henk Korver, Wim de Kruff, Steef Moring, Rieneke en Mieke. Maar ook Bea, Christine, Christel en Jannie. Leuk bij meester Robbers, Kamans, en Doeve. Ter Horst was streng, en gooide met asbakken. Echte Dorpsschool vlak bij huis, later wat verder vanuit Maarssenbroek.

2010, Andre Buis

De lagere school was vlak bij ...

De lagere school was vlak bij waar ik woonde. Veel voetballen, kamp, schoolplein was ingebouwd. Leuke veilige dorpsschool, waar ik wel wat werd gepest. Ik kon daar geloof ik wel redelijk tegen. Leuke leraren in de bovenbouw, en in de eerste jaren. Vriendjes, spelen, eigenlijk zoals het hoorde geloof ik.

2010, Andre Buis
?