Andre Broeders

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Andre Broeders en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Andre Broeders heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In mijn tijd waren het twee scholen.

  In mijn tijd waren het twee scholen. De Klaas de Vries en de Willem Brouwer school (boven en beneden). Ik woonde destijds in de Hagastraat naast Stefan de Kleyn, Robert Vavier en Jan v/d Brug. Ik kan me uit mijn klas Ben Stip, Paula Loenjers, Max Koogje, Henny Pit, Danny Snoek, Nesrin, Hans Pontes, Robert v/d Heiden, Linda, Willy Hoogstad, Petra Monster, Ria Kersen en Ingrid van Dijk nog wel herinneren.

  De Gorzen, 1972

  Klas 1c (2 maanden/ van Meijgaarden) 1F bij de Vlaam, 2 B, 3E1 (laurijssen), 4E1 (van Eijk), 4KK (de Heer).

  Klas 1c (2 maanden/ van Meijgaarden) 1F bij de Vlaam, 2 B, 3E1 (laurijssen), 4E1 (van Eijk), 4KK (de Heer). Namen die ik me herinner zijn Govert v/h Geloof, Bianca Egging, Jan Ballijns, Veronica Monteiro, Muis, Ben v/d Berg, Cherien ketting Olivier, Linda Verhagen, Edwin Suttorp. Van de leraren en personeel ken ik verder natuurlijk Marrevee, v.Aalst, Schoenmakers, de 2 van Eijken, de Vlaam, Laurette vd Most, van Meijgaarden (CELTIC), Rob Kiebert (toen nog voor SVV voetballend), van Lonen, Blom en uiteraard SCHMIDT van natuur en scheikunde ;) Op 07-05-2005 bereikt mij het bericht dat Rob Kiebert is overleden op 45 jarige leeftijd als gevolg van een ongeluk. Hij was op dat moment jeugdtrainer van Sparta.

  SG Nieuwelant, 1979

  ?