André Boer/Geertsema

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van André Boer/Geertsema en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  André Boer/Geertsema heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hier heb ik een jaar op school gezeten omdat ik in mijn oude woonplaats Delfzijl was gezakt.

  Hier heb ik een jaar op school gezeten omdat ik in mijn oude woonplaats Delfzijl was gezakt. Op zaterdagmorgen moesten we ook naar school. De naam die me hier is bijgebleven was Joke Brouwer of Bruis? Ook een jongen die verzot was op Egypte en het meisje nou ja bijna vrouw uit Schipluiden. Haar afstandelijkheid heb ik als verlegn mannetje nooit kunnen overbruggen!

  Colijnschool, 1963

  Ik bewaar goede herrinneringen aan deze school.

  Ik bewaar goede herrinneringen aan deze school. Namen herinner ik mij niet gedetailleerd maar de meisjes van Dijk, Eef Broekstra (of Broekhuis) Jan Noordhuis en Berend zijn namen die zijn blijven hangen. Wel allemaal uit de derde/vierde klas. Examen deden we in Groningen laat ik toch mooi zakken Frans een drie, hoe presteer je het! Ik deed de vierde niet over maar vertrok naar mijn nieuwe wereldstad Rotterdam, daarna de provincie Groningen amper nog gezien! Bekende namen waren Hoogers, Buisman en de leraar Engels?? Bokje meester Groothuis was een man waar ik goed mee kon opschieten, niet iedereen echter zijn woedeaanvallen waren indrukwekkend!

  Het kompas, 1958

  In de zesde klas kwam ik bij meester Berends.

  In de zesde klas kwam ik bij meester Berends. Die werd dat jaar ziek, kreeg voor de klas een aanval van godsdienstwaanzin begreep ik later. Kan men zich dat herrinneren?

  CVO school (aan de gracht), 1957

  ?