André Bloemendaal

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van André Bloemendaal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  André Bloemendaal heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik deed hier het voorbereidend...

  Ik deed hier het voorbereidend leerjaar na de MULO-B en de eerste klas Chemische techniek, maar moest toen afhaken, omdat ik 1 o f 2 punten tekort kwam op organische scheikunde van Van Draanen. We begrepen elkaar niet geloof ik. Ik ben zonder studietoelage aan de HTS in Arnhem (bij mijn ouders) verder gegaan, maar dan werktuigbouw en in 1973 geslaagd. Klasgenoten: De Graaff, De Leeuw, Ria Kalff, ..... Tja en dan het klaverjassen in de kantine in de pauze.

  2004, André Bloemendaal

  Eerst nog in de houten noodgeb...

  Eerst nog in de houten noodgebouwen met gaskachels aan de Merwedestraat bij Thialf, later in de mooie nieuwe school aan de Honigkamp met duits van Landa ( doe er nog eens wat aan), wis- en natuurkunde van de jonge Gerritsen, die geen orde kon houden en wiskunde van Kuit( stugge Fries, waarmee ik aanvankelijk problemen mee had), frans van juf De Haan (niemand kon het frans goed) en natuurlijk het aardige hoofd van de school Janssen van Galen, sigaar of pijprokend en nederlands en geschiedenis van de vriendelijke Aalbers. Maar ik was nog 15 toen ik MULO-B examen met goed gevolg had afgelegd in Tivoli op de Velperweg. Wie hebben er ook al weer bij mij in de klas gezeten? Anjo Willekes in elk geval, die viel nogal op door zijn eigen gang te gaan en af en toe te blijven zitten. Verder Ineke? Hameeteman, Bertie Maassen, Arthur Klotz...?

  2004, André Bloemendaal

  Juffrouw Rouwen vond ik zo lie...

  Juffrouw Rouwen vond ik zo lief toen ik op school kwam met haar dubbele rijen tanden, maar ook meester Aalbers en Bugter (biggetje) vond ik heel aardig.

  2004, André Bloemendaal
  ?