Ontdek PLUS

Andre Adrichem

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Andre Adrichem en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Andre Adrichem heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het eerste half jaar moesten we naar de postjesweg want de school was nog niet af, na de wintermaanden konden we in het nieuwe gebouw.

  Het eerste half jaar moesten we naar de postjesweg want de school was nog niet af, na de wintermaanden konden we in het nieuwe gebouw. Ik zat in de metaal opleiding en kan me de meesters Teunen, van Oevelen en Pickers nog wel herinderen. Namen die bij mij in de klas zaten waren Henk Bieleveld, Van Beveren, Böke, en Arthur. Ok weet ik nog dat we bij een dijk speelde met een luchtwapen waar de politie opafkwam.

  J.W. Willemsenschool, 6e Te..., 1966

  Ik was koncierge op deze school en mijn vrouw was repromedewerkster en kantine medewerkster.

  Ik was koncierge op deze school en mijn vrouw was repromedewerkster en kantine medewerkster. Op de Keizersgracht was het ivabo ondergebracht in een pand dat later ontruimd moest worden wegens gevaar voor instorting. Verder een hele leuke tijd gehad met het oop team en de docenten van de doelgroepen. Na 1987 zijn wij overgegaan naar de Hogeschool van Amsterdam op de Singel waar ik hoofd facilitaire dienst ben geworden en in 1994 ben ik opgestapt om te gaan werken in almere.

  I.V.A.B.O, 1982

  Een leuke tijd hier meegemaakt.

  Een leuke tijd hier meegemaakt. Mijn meester was Vogelzang en mijn vrienden waren Hans van Minne en Paul Dalmer. Ik weet nog dat we veel speelden op het land naast de school.

  Burg.Roëllschool, 1959