Ontdek PLUS

anco haan

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van anco haan en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  anco haan heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heel gezellig, meester van Keulen die in zijn vrije tijd met ons ging knutselen.

  Heel gezellig, meester van Keulen die in zijn vrije tijd met ons ging knutselen. zingen enz. Het is zo'n tijd geleden ik kan mij verder niets meer herinneren.

  Wilhelminaschool, 1964

  weinig herinneringen alleen een paar namen zijn blijven hangen en dat wij naar de wilhelminaschool gingen verhuizen ,daar weet ik meer van zoals met Meester van Keulen,stuivers en centen emailleren en daar een leuke armband van maken op woensdagmidag,in

  weinig herinneringen alleen een paar namen zijn blijven hangen en dat wij naar de wilhelminaschool gingen verhuizen ,daar weet ik meer van zoals met Meester van Keulen,stuivers en centen emailleren en daar een leuke armband van maken op woensdagmidag,in de 6e klas op kamp in Baarn vlag veroveren was dat volgens mij.heel leuk postelein die daar gegeten moest worden bah niemand vond het lekker het leek wel gras.

  Jan Fransenschool, 1960

  Mijn meisjesachternaam is Hess Volgens mij waren er kledingvoorschrifen zoals, geen broeken dragen en blote voeten in schoenen.

  Mijn meisjesachternaam is Hess Volgens mij waren er kledingvoorschrifen zoals, geen broeken dragen en blote voeten in schoenen.dat dacht ik tenminste. En tijdens de kooklessen eten wat vies was naar buiten gooien en de erwten in de haren van juf. Dubbeld pieken.iedere maandag weekopening en de vrijdag weeksluiting.

  3e chr huishoud en nijverhe..., 1968