Ontdek PLUS

Ancella van Mersbergen

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ancella van Mersbergen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ancella van Mersbergen heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In de lagere klassen zat ik bij juffrouw Riet en juffrouw Jacolien.

  In de lagere klassen zat ik bij juffrouw Riet en juffrouw Jacolien. Daarna o.a. meester Stapper (liedjes zingen en Engelse les), meester Den Hooglander, meester Tak (de mooie verhalen) en ....mijn eigen vader (die natuurlijk extra streng voor mij was). Vriendinnen: Karin Dorst, Barbara Schoolenberg, Angelique Schot, Luiza van Tiggelen. Van het kamp van de boys herinner ik me: Jeroen de Bree, Rogier van der Linden, Richard de Geus, Marco Naaktgeboren, Axel van den Heuvel, Jeroen Schallenberg.... Mijn mooiste herinneringen zijn het schoolkamp in Garderen en de maandafsluitingen.

  Sterrekijker, 1976

  De opleiding Personeel en Arbeid.

  De opleiding Personeel en Arbeid. We zaten toen nog aan het Pinasplein. De feesten in Quasimodo waren erg goed. Ik herinner me ook nog het feest bij Ab en Rob in Berkel. En verder natuurlijk die eeuwige V&D casuïstiek in de lessen van Piet.....

  Ichthus hogeschool, 1990

  Cultuur, Organisatie en Management.

  Cultuur, Organisatie en Management. Het bestond nog maar net...maar begon al pittig met Pröpper (Inleiding in de organisatietheorie), Lammers (organisaties vergelijkenderwijs) en Pfeffer (managing with power). En niet te vergeten Tennekes jaja. Leuke tijd gehad, afgezien van die vreselijk vage praktijkopdracht bij Stichting de G.R.A.P. over in-outgrouptheorie! De colleges over besluitvormingstheorie waren trouwens van grote klasse!

  Vrije Universiteit Amsterdam, 1994