Ontdek PLUS

Anand Ganeshi

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anand Ganeshi en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anand Ganeshi heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wat was dit was dit een school? Cker dit was een vette school het was 2 jaar vakantie voor mij.

  Wat was dit was dit een school? Cker dit was een vette school het was 2 jaar vakantie voor mij. Hier had je geen regels hier kon je doen wat je wou, komen wanneer je wou en gaan wanneer je wou. Het leek wel gansters PARRAdise. Echt parra met alleen maar met leipe mensen in de klas Zoals: Fahried, Mohamed, Stephan, Samira, Maharani, carolina, wendy, mariska enz. Ennn?... Dennis natuurlijk voor de 3de keer dus het feest kon weer beginnen!!! Altijd effe naar school waar je elkaar tegen komt en dan met zn allen weg naar amterdam chillen of ergens anders. Oow ja de drama lessen met Mvr Atie Bax waren echt drama Hahahhaaa dat was echt ziek je moest gewoon toneel gaan spelen de mensen die zich dit herinneren zullen als ze hier aan terug denken wel denken WTF waar was dat nou weer voor nodig moest je gaan toneel spelen ik niet hoor ;) Carolina, Maharani, Wendy en Mariska, Dennis waren daar goed in. Maar Samira Hahahaa jij was echt vet jij was echt de beste hoe je nep moest gaan huilen en schreeuwen hoe jij kon toneel spelen jij moest echt stoppen met die opleiding en in GTST gaan spelen. Echt een leuke klas alleen jammer dat het zo kort duurde. Het tweede jaar kwam ik in een andere klas met Brian, Artieke, Michael en Dennis G. Hier was het ook weer feest met Brian. We waren nooit op school alleen op woensdag want dan waren de meisjes van de SPW en Kappers opleiding er :) Dit was echt een leuke tijd had ik niet willen missen.

  't Roer, 1996

  De School was lekker dicht in de buurt op ongeveer 50 meter afstand van mijn huis dat scheelde me fietsen en tijd.

  De School was lekker dicht in de buurt op ongeveer 50 meter afstand van mijn huis dat scheelde me fietsen en tijd. Wat ik me herinner zijn mijn eerste jeugdliefdes Pandora en Priscilla. De liefdesbriefjes die je dan kreeg tijdens de les met de tekst wil je verkering met mij kruis dan ja of nee aan dan kruisde je nee door en had je verkering echt grappig was dat. Mijn vrienden waren Dennis Johannise waar ik nog steeds mee om ga die er niet zo lang op heeft gezeten omdat hij naar de Laetare ging Jasper van Rijgersma, Arjan Boerke en Garry karst. De pauzes kan ik me nog herinneren dat we altijd ruzie hadden met de school ernaast de Klipper altijd schreeuwen naar elkaar en met dingen naar elkaar gooien. Ik had echt een leuke en gezellige klas volgens mij waren Jasper, Arjan, Garry en ik tot het laatste jaar de enigste jongens van de klas. Heej nu weet ik weer waarom ik de Ichtus zo een leuke en gezellige school vond ik ging met plezier naar school :) Mijn leraar was meester Henne hij was echt een relaxte Leraar en dan had je natuurlijk de strenge meester Laminga waar iedereen voor in zijn broek scheet Hahaa was echt een leuke tijd om niet te vergeten.

  Ichthus, 1985