Ontdek PLUS

Anand Doerga

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Anand Doerga en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Anand Doerga heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hallo lieve mensen :) God wat ben ik blij een aantal bekende namen te zien uit mijn oude klas zeg !Ik zag Maaiky, Astrid, Radha, Sheila en Sandra.

  Hallo lieve mensen :) God wat ben ik blij een aantal bekende namen te zien uit mijn oude klas zeg !Ik zag Maaiky, Astrid, Radha, Sheila en Sandra............Ik ken nog ALLE nammen van mijn klasgenootjes :)ff een gokje wagen : Siddique, Danielle, Natasja, Sven, Lennard, 3x Dennis ( Zandstra, Van Blerk en Izendoorn) Maaiky, Sandra, Manon, Astrid, Yo Ann, Monique, Rudie,Tommy, Mark, Radha, Michell, Nancy......en derest kan ik ff niet op kome als er nog meer zijn :) Man Man !! Het lichtbaken was absoluut DE aller leukste tijd uit mijn hele leven.....Een tijd die ik nooit vergeten ben en nooit zal vergeten ! Ik denk er echt nog ELKE dag aan !!!! Ik maak geen grapje......Wat ik nog heel goed weet en weer iedere keer om kan lachen is dat we op kamp gingen ( weet niet meer hoe die plaats heet ). Toen maakten onze leraren en leraressen ons bang in het bos dor ons te laten geloven dat we daar niet alleen waren !! Dat er rare figuren ofzo waren. WUHAHAHAHA ( meester jan en john,en geloof meester frank ook, kan ik me alleen herinneren). Ik weet nog dat me vriend Lennard begon te huilen, en een aantal meiden ook ( d8 danielle, natasja en derest weet ik nie meer ).Wat deden Siddique en ik dan, wij maakten s'avonds voor ond huisje een enorme voetstap, alsof er iemand voor het raam had gestaan. HAHAHAHA, de volgende ochtend.....iedereen in rep en roer !!! WUHAHAHAHAHA. Uiteindelijk hebben we verteld dat wij het hadden gedan :) Wat een fijne tijd !! Ik weet nog dat ik met Siddique, danielle en natasja aan de tafel zat in groep 8. Dat waren echt 2 heel fijne ( En MOOIE dames :)) )( p.s. alle dames bij mij in de klas waren heel fijne en vriendelijke meiden :)) Netjes :))Ik kon het echt met iedereen vinden in de klas, en vond iedereen echt lieve mensen.Ik weet ook dat ooit nog voor dat ik in groep 8 zat, sheila dulver verkering met me wilde.....en ik niet ....hebbik wel een spijt van gehad, want ik zag haar een keer (toen ik op de Sint Janscollege zat toen ik iets van 15 was........... ) God allemachtig..........wat is zij toch mooi ......dacht ik :)) HAHAHAH !! Maar ja........Zo zijn er echt nog ontelbare onvergetelijke momenten uit deze tijd. We moeten of een reunie houden, of in ieder geval eens contact onderhouden en de andere ' verloren' klasgenootjes eens opzoeken....lijkt me leuk :) Nou, Voor degene die mij willen mailen, dit is me mail adres : ananddoerga § hotm . c o m Mijn M S N is ook mijn e-mail adres, en je vindt me onder de naam SHIVAJI. Tot Horens !!!!!!

  Het Lichtbaken, 1981