Amelia Hall

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Amelia Hall en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Amelia Hall heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het waren leuke tijden! mijn leraren waren Dhr.

  Het waren leuke tijden! mijn leraren waren Dhr.Geofaarts,Dhr.Vinke,mijn vriendin was Annieta Vierhuis en wij gingen zo nu en dan om met Richard &Mike van de afd.techniek. dan had je nog de klas genoten Bert(uit Leerdam)en Bart(uit asperen) Peter Munstra,Christienna Texerra Fentura, John, enz.ik vergeet nooit meer dat wij met de klas een lang weekend in Peer (Belgie) hebben door gebracht en dat wij met z'n alle in een amerikaanse caraven van Dhr.Geovaarts mee mochten rijden.Kortom het was een leuke tijd.

  KMBO, 1980

  Ik heb een leuke tijd gehad op deze school kooklessen van mevr.

  Ik heb een leuke tijd gehad op deze school kooklessen van mevr.Rouwbos en er was een moment dat de een na de ander uit de kooklokaal verdween en we waren uiteindelijk met z'n allen beland in de provicie kast (kortom dicht bij het vuur).Ik weet het nog heel goed dat er brand oefeningen gehouden werd en op het moment dat wij met z'n allen naar buiten gingen,dacht ik bij mezelf ach ik verdoe m'n tijd hier ik ga maar eens naar huis.Er was een leraar engels nou... bijna alle meiden gingen naar de w.c. om zich nog extra bij te plamuren voordat de les bij hem begon. mevr.Enting van naailes die maakte altijd van die schuin bewegingen en bv het uitleggen van de haaksteken maakte zij zo'n beweging dus dan begrijp men wel dat wij haar iedere keer om uitleg vroegen.(erg he wij lagen hellemaal in een deuk)

  De Schakel, 1976

  ?