amber paz y geuze

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van amber paz y geuze en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  amber paz y geuze heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  hey! ik weer! na HAVO super toffe tijd gehad op de glopper natuurlijk, naar France gevlucht om die eeuwige liefde te vervelen.

  hey! ik weer! na HAVO super toffe tijd gehad op de glopper natuurlijk, naar France gevlucht om die eeuwige liefde te vervelen..In parijs 2 jaar gewoon en gewerkt bij oa Club Med (jikes)..daarna wat gereisd, Australie Bali (alwer 3x geweest= zo mooi, en heeft de beste golven) Besloten met nog diezelfde franse liefde naar Biarritz te verhuizen, ik woon daar nu nog (Anglet om precies te zijn) en werkte bij Quiksilver (surfcompany) en nu overgesprongen naar de concurrent Billabong te Hossegor. Houd me bezig met de Sales en het Commerciele gedeelte..wil graag als stewardess even te werk gaan bij Air France/ *******n bezig! Heb het hier erg naar mijn zin..erg intrenationaal..veel vrienden uit alle hoeken van de wereld! Ga binnekort weer bij paps en mams wonen na 4 jaar op mezelf, want met Francky is het over..wel weer een nieuwe vlam..een Noorse jongen..jaja die nederlanders vind ik maar niks. Mijn zus Marlijn woont nog wel in R'dam dus zo nu en dan neem ik het vliegtuig terug naar mijn roots. Heb nog veel contact met Mounia, nog altijd mijn beste mattie..Probeer ook Suzan Huizinga te zien met aanhang in dat gat van aan Nieuwekerk..hihi..Wesley Rens en Vincent Broekhof werken nu -onder (moest ik effe melden) Mounia dus die kom ik ook nog wel tegen in de Bazar. Verder niet getrouwd dus, ook gèèn kinderen..Meneer de Lange zou trots op me zijn als hij nu mijn frans hoort..mijn nederlands is wat achteruit gegaan .;ahum..sorry Oudenaarde!***** me eens op amberpaz44 bij de heetste ********..get it? Guido Lelieveld..waar zit je???

  IJsselcollege, 1992

  Hey iedereen! Amber hier.

  Hey iedereen! Amber hier..rememeber me? Zag mijn eigen neefje ertussens staan..lachen hoor! Ben na deze school naar Capelle A/d Ijssel verhuist. Mavo -d gedaan daarna Havo op de Glopper. Wat gaan reizen (australie / Bali) Gaan samenwonen in Parijs voor 2 jaar, nu woonachtig in Anglet (vlakbij Biarritz) sinds ook alweer 2 jaar en werkachtig bij BILLABONG (daarvoor Quiksilver in St Jean de luz) Dit is een surfcompany en ik houd me bezig met de engelse en belgische klanten van ons. Ik zit in de Sales department en het commerciele gedeelte. Heb net een (nieuwe) Noorse vriend van 29..Christian is zijn naam. 2 Katten (Noa en Cumba) nog geen kids gelukkig. Ik mis NL best wel, maar de natuur is hier prachtig, dus denk niet dat ik ooit terugga..Houd erg van snowboarden ! Hoop iets van iemand te horen..contacteer mij op amberpaz44 en dan de heetste puntje com ..get it?! Ciau iedereen!!

  Albert Plesmanschool, 1987

  Hey iedereen.

  Hey iedereen..Heb maar kort op deze schol gezeten..Was wel lachen..herinner me vrij veel nog..Hoop dat er ooit een reunie komt zodat je eens kan bijchatten hoe het iedereen vergaat..Groetjes van Amber uit La douce France!mail me op amberpaz44 bij de meest bekende heetste puntje com

  mozaik, 1990

  ?