Bekijk het volledige profiel van Amanda Stoel en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 3

Amanda Stoel heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

vooral veel plezier gehad....C...

vooral veel plezier gehad....CNS in grote sneeuwletters voor het gebouw aan de Katwolderweg. Dagje verpakkingsbeurs Utrecht en dagje Amsterdam(verplicht etalagekijken bij de Bijenkorf). Magazijndienst met Tia Tijema waarbij we elkaar en de vloer met rode verf besmeurd hadden, zodat e.e.a.er nogal luguber uitzag. Wat namen: Marjan Andringa, Hans van Heerlen, Harry Gijsman, Hans Schulte, Monique Fransen, Nico Kussendrager, Bert Kroese, Paul Emot, Martin van Rietschoten, Theunis van der Meer, Alice Benjamins, Ria van Hattem, Judith Bouwman, Tia Tijema, Elfine Halfhide en Hans Kroeze. Ben in het 3e jaar gestopt met de opleiding( eta/deco).

2004, Amanda Stoel

Juf van Duuren, die na haar tr...

Juf van Duuren, die na haar trouwen juf Hol werd. Schoolreis in de 6e klas naar Ameland: lied dat we ingestudeerd hadden op de wijs van 'Oh, Champs Elysees'. Ik herinner me nog de 'fuifjes' bij Peter (Teesink? Voor het eerst schuifelen, vraag me niet meer met wie), Bert Meyer en Anja (?).

2004, Amanda Stoel
?