Alois Weinmann

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Alois Weinmann en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Alois Weinmann heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zag er aan de voorkant uit als een soort kaboutertehuis!! met een ronde zandbak, stoeptegels met zand, de kapstokhangertjes met plaatjes erbij, tochtige gore wc's, grote ouwe gymzaal.

  Zag er aan de voorkant uit als een soort kaboutertehuis!! met een ronde zandbak, stoeptegels met zand, de kapstokhangertjes met plaatjes erbij, tochtige gore wc's, grote ouwe gymzaal.met van die vieze klimtouwen, waar ik samen met Ilonka Richel nog een afscheidstoneelstuk heb georganiseerd voor de vertrekkende juf Peijers(?) toen we in de 3e van de Dorpsstraatschool zaten, de tochten die we hielden met onze palmpaasstokken voor de oudjes in het bejaardentehuis.

  Het Beukenootje, 1973

  de vage opleiding waar we in terecht gekomen waren, maar ook alle nieuwe grote stadse lui!! leuke vakken, maar beslist geen duidelijke structuur in de opleiding.

  de vage opleiding waar we in terecht gekomen waren, maar ook alle nieuwe grote stadse lui!! leuke vakken, maar beslist geen duidelijke structuur in de opleiding. Uiteindelijk trok geld verdienen, en de opleiding niet afgerond.

  Hogeschool Holland, 1988

  de bosrijke omgeving en de bepaalde vrije sfeer waar ik als dorpskind heel erg aan moest wennen, de tekenlokalen vond ik schitterend!! verder een vrij eenzame en moeilijke periode gehad.

  de bosrijke omgeving en de bepaalde vrije sfeer waar ik als dorpskind heel erg aan moest wennen, de tekenlokalen vond ik schitterend!! verder een vrij eenzame en moeilijke periode gehad.

  De Amersfoortse Berg, 1981

  ?