Ontdek PLUS

Alny Bolding

Kent 7 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in EMMEN

  Bekijk het volledige profiel van Alny Bolding en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Alny Bolding heeft 5 klassenfoto's en kent 7 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  zoals velen gruwde ik van Gongrijp, erg jammer voor die vrouw in kwestie waarschijnlijk was ze buiten school wel een ander mens! Nu waren we ook niet de makkelijksten hoor vooral de groep uit smilde testen de leerkrachten goed uit maar heb er veel lol geh

  zoals velen gruwde ik van Gongrijp, erg jammer voor die vrouw in kwestie waarschijnlijk was ze buiten school wel een ander mens! Nu waren we ook niet de makkelijksten hoor vooral de groep uit smilde testen de leerkrachten goed uit maar heb er veel lol gehad ondanks het strenge regime van Matzie Vrieling! Wat een mens > Owee als je stiekum tussen de middag in het dorp een frietje ging pakken en ze kwam je tegen , ook al was ze die dag vrij je kon ala-minute weer naar school opgelaten en wel naar je vrinden toe! maar ze had ook haaar goede kanten! De naailessen van Trudie waren altijd een feest heb heel wat afgepruts maar meer gelachen het was vaak lichtelijk gaotisch bij haar in de klas! en dan dominee Bosma met zijn "heerlijk geurende sigaren".......... was een schat van een man eigenlijk alleen steeds het pispaaltje bij ons moest zelfs vluchten voor een stinkbom hij was er wel eens radeloos van en dan stond er een razende Vrieling in de klas dat hielp.......een weekje ofzo!

  'Over Enthinge' (LHNO), 1974

  Een gezellige tijd gehad, na de huishoudschool een openbaring zo.

  Een gezellige tijd gehad, na de huishoudschool een openbaring zo.n vrijheid als je daar had , lekker Assen in totdat dit ook begon te wennen! Ik ging met meerdere Dwingelers heen, Femmie Doorten, Janneke Koning( deed een andere opleiding) en ook Hans Brink was de enige jongen tot onze en zijn spijt maar het was een goeie knul!

  Prof Kohnstammschool, 1978

  Tja het wordt wel saai maar ook voor mij was meester wijgchel toch wel de persoon die het meeste indruk op mij gemaakt heeft en waar ik diep in mij hart zelfs bang voor was, mens wat kon die man tekeer gaan! Meester Verschuur oid die mocht ik erg.

  Tja het wordt wel saai maar ook voor mij was meester wijgchel toch wel de persoon die het meeste indruk op mij gemaakt heeft en waar ik diep in mij hart zelfs bang voor was, mens wat kon die man tekeer gaan! Meester Verschuur oid die mocht ik erg. ook juf Oldershof het eerste jaar dus herinner ik me goed! wat ik me ook herinner??? dat mr wijgchel de pik had op mijn broer Cliff Bolding en hem ook nog vaak uitschold gelukkig was die zelf niet zo onder de indruk van de goede man. Hoorde via via dat de Heer Wijgchel afgelopen najaar 2007 was overleden! ,Weer afscheid nemen van een stukje jeugd en een byzonder persoon.

  Pieter van Thuyl, 1966