Ontdek PLUS

Alma Spoelstra

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Alma Spoelstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Alma Spoelstra heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juf Dijkstra, en een hele lieve juf met lang, blond haar die (altijd) zachte truien aanhad.

  Juf Dijkstra, en een hele lieve juf met lang, blond haar die (altijd) zachte truien aanhad. En qua vriendinnetjes Paulien Veldkamp, Petra de Vos,... Een prikje krijgen in de klas en volgens mij vond Jan Doop? dat heel eng. Verder veel knikkeren, sinterklaasfeest, spannend allemaal.

  school Schut, 1970

  Ik herinner me een hele lieve juf, met mooi lang haar.

  Ik herinner me een hele lieve juf, met mooi lang haar. En ook dat het een keer heel warm was en dat we allemaal met de waterslang, in onderbroek, natgespoten werden. Een bijzonder moment was ook toen m'n broertje geboren werd en ik mocht trakteren op beschuit met muisjes, wauw! Goede herinneringen.

  De Blokkendoos, 1968

  Ik kwam van school Schut in de derde klas van de Ljepper, bij meester Dijkstra.

  Ik kwam van school Schut in de derde klas van de Ljepper, bij meester Dijkstra. Was wel even wennen. Favoriete meester was van Vliet, met alle wandelende takken, muizen, totempalen, geweldig! De verhalen van meester Nijholt op vrijdagmiddag waren ook grandioos. Als hij z'n jasje uittrok kon je rekenen op een mooi, lang verhaal.

  De Ljepper, 1972