Alma Minne-Pereboom

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Alma Minne-Pereboom en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Alma Minne-Pereboom heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Verschrikkelijk, dat eerste jaar.

  Verschrikkelijk, dat eerste jaar..! Zo groot (al die gangen en lokalen-ik droom er nog wel 's over), zo vol en druk. En dan ook nog 's met die kilo's te zware tas om je schouders op zoek naar zo'n verstopte dependance... Ik had een vriendinnetje in de brugklas (1972 -1A geloof ik) die bij het Rapenburg woonde en op ballet zat (dus ik ook). Donny Osmond en vooral Michael Jackson waren favoriet! Aan 't einde van dat jaar werd ik dan eindelijk gezoend door eerste liefde Hans... uit Sassenheim. Latere jaren werden steeds leuker. Hoewel... af en toe zie ik nog de uitdrukking op het gezicht van meneer van der Veen (Duits) bij het uitspreken van het woordje "Schade.." of "Leider.." als bleek dat je je woordjes weer 's niet geleerd had.. Prima schoolfeesten. Klas 4 en 5 havo weet ik me Conny nog te herinneren, veel gelachen. En meer leuke mensen maar de namen...?

  2007, Alma Minne-Pereboom

  Wel een fijne school.

  Wel een fijne school. Juffrouw Pannekoek, meester Bruins. Volksdansen. Vaak overblijven of mee naar huis met vriendinnetjes. Lauwe melk in drie-hoekige pakjes. Met velpon op je tafelblad tekeningetjes maken van een ei op een fiets (meester Bruins). Edwina en Ada uit Noordwijk - lotgenoten bij het overblijven.

  2007, Alma Minne-Pereboom
  ?