Ontdek PLUS

alma bekker

Kent 1 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van alma bekker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  alma bekker heeft 1 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Niet geweldig, pas verhuisd, Oosterhout was nog een dorp, alleen meisjes in de klas.

  Niet geweldig, pas verhuisd, Oosterhout was nog een dorp, alleen meisjes in de klas. Ik dacht, dat ik in een " klooster" terecht was gekomen.....Geen blote benen, broek onder de rok!! ballonbroeken met de gymles. Veschrikkelijke saaie school. De slechtste jaren van mijn leven. Favoriete "Non"; Maria-Johannie, minst favoriet de rest..

  H.H. Hart Mulo, 1965

  Het propjes plakken op de kleuterschool, waar je van die vieze gekleurde plakvingers van kreeg.

  Het propjes plakken op de kleuterschool, waar je van die vieze gekleurde plakvingers van kreeg. De watertafel, waar ik het liefst speelde. Verder het handwerken, breien met katoen in de 2e klas, met zweethanden . met juffr. Trompot, die erg streng keek, vond ik. Juff.Smelik, waarvan ik boodschappen mocht doen om me van mijn verlegenheid af te helpen. Meester Hoffnaar, waar we heel de dag met onze handen overelkaar zaten voor een extra streepje voor goed gedrag. De grote aantallen kinderen in de 5e en 6e klas, waardoor ik vooral bij Aardrijkskunde alles spiekte en later geen plaats wist te vinden op de kaart, ik zat naast Ellen Kluyver, die vlgs. mij één van de slimste was in de klas. Waardoor ik samen met haar Cum Laude ""op mijn verkeersdiploma kreeg.Onze eerste "Koki"viltstiften met die heerlijke geur. Het klaaroveren en het kijken naar de waaghalzen op de ijsschotsen op de vijver. Dat er een zekere Wim uit de klas gehaald werd door de politie.Een jongen met suikerziekte, Hans geloof ik, die tussendoor heerlijk aan een appeltje zat te knabbelen. Oversteekje op het schoolplein.Stoeien op het schoolplein, ik was geloof ik wat dat betreft een halve jongen, is gelukkig allemaal goedgekomen. Mijn eerste verliefdheid, op Frank Baron, helaas had hij een hekel aan mij. Jacqes van de Leer, heb nog verschillende pasfoto's. Een grappig mannetje vond ik Alex de Haas. Verder mijn eerste kopje koffie bij iemand thuis, weet haar naam niet meer, vond het vreselijk vies. Het schoolkamp in het Schiedamse schoolbuitenhuis, waar we in polonaise hebben gelopen met kees ?als "zanger"en entertainer. Ik ging vlak daarna verhuizen naar Oosterhout. Gitaar gespeeld op de afscheidsavond met Ellen. Verder herrinner ik mij nog namen zoals Ingrid de Munnik( samen naar gitaarles?) Joke Vredenbrecht, Annet Besemer, Marion.

  Prins Bernhard, 1959