Ontdek PLUS

Allissa Homan

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Allissa Homan en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Allissa Homan heeft 31 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ja, ik kan me herinneren dat we een hele leuke juf hadden en dat ik elke keer dat ik er kwam, met een Antilliaanse jongen danste en piano speelde.

  Ja, ik kan me herinneren dat we een hele leuke juf hadden en dat ik elke keer dat ik er kwam, met een Antilliaanse jongen danste en piano speelde.

  The Black Rose, 1987

  Ja, ik heb helaas maar enkele colleges kunnen volgen op deze school, daar de financiële omstandigheden er voor zorgde dat ik vroegtijdig moest ophouden met de opleiding.

  Ja, ik heb helaas maar enkele colleges kunnen volgen op deze school, daar de financiële omstandigheden er voor zorgde dat ik vroegtijdig moest ophouden met de opleiding. Ik had gelijk diezelfde dag al 3 meiden waar ik mee omging. De school straalde sfeer uit en helaas heb ik de mensen daar te kort gekend om een favouriet aan te wijzen.

  Hanze Hogeschool instituut ..., 2007

  Ja, deze school voelde als een 2e thuis! Ik deed op deze school de Allround Kappersopleiding.

  Ja, deze school voelde als een 2e thuis! Ik deed op deze school de Allround Kappersopleiding. De meiden waar ik het meeste mee omging waren Nella, Iris, Andrea, Sarah, en Anna. M'n lievelingsleraar was mijn mentor in het 1e jaar Meneer Timmens.

  Alfa College, 2004