Alle H. Faber

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Alle H. Faber en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Alle H. Faber heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  We hadden maar een klein groepje 8 personen.

  We hadden maar een klein groepje 8 personen. Corry Allema, Tineke v.d. sluis, Janny Burema, Boukje Bosma, Henk de Vries, Sjoerd Hoekstra, Anne Wijbenga, en Alle Faber We zaten bij Juf de jong in de klas daarna naar klas 3/4 meester meijer welke later werd vervangen door meester Riemersma welke is omgekomen bij een verkersongeluk, en klas 5/6 bij meester Durk v.d. zee . Mijn ouders zijn Marten en Afke mijn vader was de smid/botenbouwer in Rijperker. ik heb nog 3 zusters Annie, Hillie en Rommie en een broer Rients.

  Alpha, 1968

  ik kwam uit rijperkerk en fietse vaak met piet groothoff mee die in tietjerk woonde, enkele leraren die ik nog weet zijn roorda (die moest mij op een of andere manier niet) v,s, schoot, v.

  ik kwam uit rijperkerk en fietse vaak met piet groothoff mee die in tietjerk woonde, enkele leraren die ik nog weet zijn roorda (die moest mij op een of andere manier niet) v,s, schoot, v.d. wal van engels die keek wat scheel en als ze je dan aanwees wist je nooit of ze jouw bedoelde.. :) andre nawijn elzinga sytsma, de boer, de wolff (duits) sytsma acda (wiskunde) de boer ( biologie) poortinga ( engels ned?) dijkstra ( peukje) de jong ( biologie) luinstra (onderdirecteur)

  marnixschool LEAO, 1976

  ?