Allart Strijker

Kent 1 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Allart Strijker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Allart Strijker heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Helaas deze opleiding niet afgerond.

  Helaas deze opleiding niet afgerond. Wel een mooie tijd gehad. Dhr.Bastiaanse met com'si-com'sa, en de leraren van de Vegte, Terwel en de concierge Kappert niet te vergeten. Zou nog wel eens iets willen horen van Harrold van Geerestein. Vorig jaar Jacob Fledderus nog gesproken. Heb sinds 10 jaar regelmatig stagiaires van het Cibap aan het werk. ( verfwinkel te Hoogeveen ).Kijk ook op *****************

  2004, Allart Strijker

  Ontzettend mooie tijd gehad.

  Ontzettend mooie tijd gehad. Heb daarom waarschijnlijk ook 5 jaar gedaan over Mavo3. Hutten bouwen boven in de CLM, en daar de puddingbroodjes van bakker Wille opeten.Ook het laatste jaar was top! Als enigste jongen in de klas met 14 meiden. En natuurlijk op vrijdag biertjes drinken, en gehaktballen eten bij Wolter. Ook bij dhr.Buit was het vaak gezellig. Gaatjes boren in het magazijntje v/h tekenlokaal, en dan met pitriet de leerlingen van dhr.Voogd de stuipen op het lijf jagen. Daardoor heb ik ook vaak de lerarenkamer van binnen gezien. "Meldt je maar bij mijnheer Teekens ". (lijfspreuk: Hoepeldepoepel). Heb ook een keer een mop gehoord onder aardrijkskundeles bij dhr.Voogd, waar ik zo om moest lachen, dat ik accuut een ingeklapte long kreeg, en 3 weken gebivakeerd heb in het ziekenhuis. ( Marcel weet hier alles van ).Vrienden van die tijd: Jan Hettema, Johan Fidom, Jan Boes, Bennie Harink, Marcel Botter e.v.a. Met Johan bezoek ik nog regelmatig een concert. Waar ik altijd ontzag voor had was Liesje Keizer. Was in die tijd ook helemaal gek van ELO. Als ik me alles weer voor de geest haal, zou een reunie helemaal zo gek nog niet zijn, maar ja, wie begint??????

  2004, Allart Strijker

  Mooie tijd.

  Mooie tijd. Herinner me nog meester K.Veldman,Th.J.de Vries, Juffrouw Wendt, en Juffrouw Achterhof. Ook meester van Veen ( de kieviet ). Knikkeren op schoolplein, landpikkertje op het grasveld. Medeleerlingen die ik na tijd NOOIT heb weergezien: Fokke Pathuis, Alie van der Heide en Geke(?) Bouwers. Wat altijd wel geslaagd was: Na een schoolreis, iedereen onder de banken van de bus, en de moeders maar denken, dat de chauffeur ons vergeten was. Best wel leuk als je nu je eigen kind opwacht na een schoolreisje.

  2004, Allart Strijker
  ?