Aline Vermeulen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Aline Vermeulen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Aline Vermeulen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De Albatros bestond pas een jaar toen ik erop kwam.

  De Albatros bestond pas een jaar toen ik erop kwam. Ik startte toen de derde groep op die school. Samen met Ferry, Annemieke en Femke een heel gezellige start gemaakt. Begonnen op het hoofdgebouw, maar de school groeide zo snel dat er al snel lokalen (blauwe keten !!) bijgeplaatst werden. Gelukkig werd er later een mooiere lokatie gevonden en ook ik heb gewerkt aan de Zonnebloemweg. Aan de Albatros heb ik veel fijne herinneringen overgehouden(aan collega's en kinderen) en soms mis ik het nog een beetje....

  de Albatros, 1993

  Veel weet ik er niet meer van, want in de tweede klas was ik alweer uit Harmelen vertrokken.

  Veel weet ik er niet meer van, want in de tweede klas was ik alweer uit Harmelen vertrokken. Maar de school was erg sfeervol en namen als Marja van Osnabrugge, Marianne de Jeu, Ankie van Wijngaarden (van de supermarkt of was het nou de postbode ?)weet ik nog wel !

  school met de bijbel, 1972

  Lekker in de tussenuren de stad in voor een kopje koffie ! Echt een meidenopleiding, met maar een jongen in de klas ?! Pieter moet zich zo af en toe echt ongemakkelijk hebben gevoeld.

  Lekker in de tussenuren de stad in voor een kopje koffie ! Echt een meidenopleiding, met maar een jongen in de klas ?! Pieter moet zich zo af en toe echt ongemakkelijk hebben gevoeld. Fijne tijd gehad met Henny, Jacomijn en Kyra. Ook al woon ik nu niet meer in Utrecht, het blijft 'me statsjie'.

  Akademie voor Logopedie en ..., 1984

  ?